mandag den 19. marts 2012

Dagens Nyheder


Bare så du ikke går og tror verden er i den skønneste orden og alt er som det skal være, har jeg samlet et udpluk af produktioner fra de såkaldt alternative nyhedsmedier - du ved, de dybdeborende journalistiske beretninger der ikke er plads til i den daglige nyhedsformidling eller sågar på en hel tema-aften på DR2. Find kaffen og måske en blodtryksmåler frem og nyd showet.

Først en lille teaser til at minde os om hvad der er den officielle historie bag hændelsen der bragte krigen mod terror ind i verden, 11. september.



Sjov, synes du ikke? Der findes længere og langt mere grundige behandlinger tilgængelige på internettet (lidt endnu), men den korte udgave af de flere hundrede uafhængige undersøgelser, ekspertvurderinger og vidneudsagn findes her

Bort set fra død, ødelæggelse og forbedrede doktriner har krigen mod terror tillige medført en sand tsunami af lovgivning - eller rettere afskaffelse af grundlovsfæstede rettigheder. Særligt i USA er har forfatningen fået med machéten. Seneste skud på stammen er Obamas Executive Order der giver ham retten til at anvise alle amerikanske ressourcer - også mad og vand - tillige med amerikansk arbejdskraft af hensyn til nationens sikkerhed. Den under vietnamkrigen så udskældte udskrivning af soldater er således genindført i Land of the Free med et enkelt pennestrøg. Se bare punkterne herunder.


Desangående må det interessere læseren, at debatten om Obamas legitimitet og oprindelige valgbarhed har diffunderet fra de alternative medier og helt op i nyhedsformidlingens hellige haller - næsten. Indslaget er ikke fra en kanal der sender til hele USA, men fra delstatskanalen CBS 5 (Læs: TV 2)



Til gengæld kan du nu slappe helt af og forvisse dig om at du aldrig behøver at huske på noget igen, for om kort tid vil alt hvad du foretager dig elektronisk - være det sig brugen af betalingskort som fx Dankort, internetbesøg, Google-søgninger eller telefonsamtaler - blive opsnappet, optaget og bevaret for eftertiden inklusive private e-mails, kontooplysninger mv. 


Lokationen for denne super kommunikations-main-frame er indtil videre Bluffdale, Utah, USA. Navnet er velvalgt. Ikke mindst fordi hele projektet, som har fået tilnavnet Stellar Wind, ledes og finansieres af det Nationale Sikkerhedsagentur (NSA). Det lader til at borgerne nu er blevet en trussel mod nationenes sikkerhed. What a bluff.


Det må være nok for idag. Åh, ja - krigen krisen i Syrien kører stadig derudaf. Jeg orker ikke at komme ind på alle de udenlandske lejetropper og snigskytter lige nu, men hvis du er interesseret kan du dykke ned i materien her.   

Hav en vidunderlig dag - se, det er snart forår!

Ingen kommentarer: