tirsdag den 13. september 2016

Stakkels Hillary

Så kunne det ikke holdes hemmeligt længere.

Det har længe været et spekulationsemne blandt mange alternative nyhedsjournalister hvorvidt Hillary skulle være for syg til at fortsætte valgkampen, hvad hun mon fejlede og hvad der ville ske, hvis ikke hun gennemførte. Hertil kommer selvfølgelig FBI's løbende efterforskninger af hendes omgang med klassificeret materiale på sin private computer dengang hun var udenrigsminister, men det er en anden sag.

Rygterne om Hillarys dårlige helbred begyndte i slutningen af juli måned, da hun under samtale med den fremmødte presse pludselig opførte sig mærkeligt. Læg mærke til den smilende mand i midten af billedet, der holder den besynderligt udseende diktafon.

 

Siden da har spekulationerne taget fart, ligesom der er fremkommet yderligere optagelser af en mildest talt svækket Hillary. Først kom billederne af hendes personlige læge med medicin klar i hånden, og senere en video, hvor Hillary går i stå på cenen og bliver hjulpet igang igen af den samme læge, der derefter instruerer agenterne fra Secret Service.


https://twitter.com/Always_Trump/status/762347632240898048/photo/1


http://prntly.com/2016/08/08/hillarys-health-scandal-just-got-deeper-injection-photos-surface-still-no-release-of-records/


I kølvandet på rygterne om Hillarys sygdom kom overvejelserne om hun overhovedet var i stand til at gennemføre sine taler, eller om de blot var optaget på forhånd foran en green-screen og senere videomanipuleret.


Senest har der været den hændelse som brød isen i mains-stream-media, nemlig hendes kollaps til mindehøjtidlighederne d. 11. september.


Her er de billeder du ikke fik at se. Først et klip af en frisk Hillary dagen derpå og derefter optagelser af Hillarys kollaps.


http://www.luckytv.nl/i-feel-great/


Ingen kommentarer: