tirsdag den 15. november 2011

Dagens Nyheder II - UPDATE

Efter jeg havde uploadet dagens udgave fandt jeg følgende artikler, som også fortjener opmærksomhed.

En amerikansk republikaner har fremført det standpunkt, at Irakerne da selv bør betale for de omkostninger USA har måttet lide som følge af engagementet i Irak. Michelle Bachmann er en yngre udgave af Sarah Palin - hun er ca. lige så vel citeret. Det kan virke hjerteløst og skræmmende, at nogen alvorligt mener det er i orden at invadere andre lande for derefter at kræve erstatning for tabt materiel og personel mv. - især når fjenden er resultatet af egne bestræbelser.

Trods massemediernes indoktrination af borgerne gennem det daglige bombardement af propaganda findes der endnu kritisk tænkende individer, også i USA. Blandt andre gode initiativer skulle det med dette brev efterhånden være klart for de som har øre og øjne, at Dick Cheney hører til bag tremmer.

Israel klar til at angribe Iran. Iran lader sig ikke ryste af en smule sabelraslen. Den slags hurlumhej er blot hverdag i den del af verden, og har været det i snart 6000 år.

Obama straffer diktaturstater med den ene hånd, og kærtegner andre med den anden.

Occupy v. 2.0 - kommer snart til en by nær dig! (Treat the people like the enemy, and they will become it)
Bail-out til borgerne.

Hvad du ikke vidste om Libyen, Ghadaffi og NATO. Giv værten en chance. Han er ikke et professionelt talking head. Det bliver rigtig interessant ca. ti minutter inde, og efter 20 er der bonus. Hvorfor mon vestlige medier ikke rapporterer fra Libyen længere?

Ovenstående nyhedsbrev vil ikke længere være muligt, hvis følgende får virkning.

Her præsenteres syv elefanter i en porcelænsforretning - som ingen taler om...

Til sidst et eksempel på hvad en eftermiddag foran Google Earth kan resultere i.

Ingen kommentarer: